A Red Bull szárnyakat ad

Red Bull szárnyakat ad - DION grande ital nagykereskedés - Ital rendelés

Örömmel értesítünk, hogy már nálunk is elérhető a világszerte ismert és népszerű Red Bull energiaital! Fedezd fel kínálatunkban a legendás energiaital különböző változatait.

A Red Bull története egy igazi sikersztori, amely az osztrák Red Bull GmbH vállalat által 1987-ben piacra dobott energiaital megszületésével indult. Az ital ötlete Dietrich Mateschitztől, egy osztrák üzletembertől származik, akit egy korábban már létező thai ital, a Krating Daeng ihletett meg. Mateschitz felismerte, hogy ennek az energizáló italnak a potenciálja Nyugaton is hatalmas lehet, ám először az ízvilágát módosította, hogy jobban megfeleljen az európai és amerikai fogyasztók elvárásainak. Chaleo Yoovidhya, a Krating Daeng alkotója társaságában alapította meg a Red Bull GmbH-t Chakkapongban, és elindultak világhódító útjukra.

A Red Bull mottója „A Red Bull szárnyakat ad” világszerte ismertté vált. A márka népszerűsítéséhez nem csupán hagyományos reklámokat használnak: sportesemények szponzorálása, extrém sportcsapatok birtoklása, hírességekkel való együttműködés és zenei projektjeik révén, mint például a Red Bull Records, hatalmas rajongói bázist építettek ki. Ez az innovatív marketing stratégia tette a márkát a világ legismertebb energiaitalává.

Az 1992-es év fordulópontot jelentett a Red Bull számára, hiszen ekkor lépett ki az osztrák piacról, és először Magyarországon, majd Szlovéniában kezdett nemzetközi terjeszkedésbe. Az Egyesült Államokban 1997-ben került a polcokra, először Kaliforniában, majd folyamatosan terjeszkedve az ország egész területén. A Közel-Keletre 2000-ben érkezett meg a termék, ami tovább erősítette globális jelenlétét.

A cég székhelye Fuschl am See-ben található, egy festői kis osztrák faluban, mindössze 1500 lakossal. Innen irányítják a világ egyik legnagyobb energiaital-márkáját, amely a mai napig a globális piacvezető.

Az évek során a Red Bull-t érte néhány egészségügyi aggodalom, amelyek leginkább a magas koffein és egyéb összetevők hatásaihoz kapcsolódtak. Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság azonban megállapította, hogy a Red Bull-ban található taurin és glükuronolakton biztonságos, így a mértékletes fogyasztás nem jelent kockázatot. Egy doboz Red Bull koffeintartalma általában egy csésze kávé koffeintartalmával egyezik meg, ám ez országonként változhat, hiszen különböző szabályozások vonatkoznak az italok maximális koffeintartalmára.

A Red Bull immár nem csupán egy ital, hanem egy életstílus, amely összekapcsolja az energizáló italt a zenei és sport világával.

Kínálatunkban az alábbi fajták érhetőek el:

  • RED BULL Original
  • RED BULL Sugarfree / Cukormentes
  • RED BULL Zero / Nulla cukor, nulla kalória
  • RED BULL Red Edition / Görögdinnye friss ízével
  • RED BULL White Edition / Kókusz és zamatos áfonya ízével
  • RED BULL Green Edition / Kaktuszgyümölcs egzotikus ízével

Tarts Red Bull-t, hogy vásárlóid mindig megtalálják a szárnyakat adó energiaitalt!

 

Tovább a Red Bull kínálathoz

 

DION grande Italnagykereskedés legmagasabb minőségű és legkülönlegesebb italok széles választékát kínálja viszonteladó partnereink számára. Fedezd fel a legelismertebb magyar borokat és külföldi borokat, pezsgőket, valamint prémium kategóriás italokat, mint például a whisky, gin, rum, vodka, likőr, konyak, tequila és még sok más.
A DION grande Italnagykereskedés széles borválasztékkal büszkélkedhet, amely magában foglalja a legkülönlegesebb évjáratokat is. A prémium borok között megtalálhatóak a legismertebb borvidékek kitűnő tételei, melyek ideálisak a különleges alkalmakra, ajándék célokra vagy egyszerűen csak a gasztronómiai élmények fokozására.
Exkluzív pezsgőink a legismertebb pezsgőházak remekeiből állnak össze.
A DION grande Italnagykereskedés nem csupán kiváló választékkal, hanem kivételes szolgáltatással is várja a viszonteladó partnereiket. Gyors és megbízható szállítási folyamatunknak köszönhetően kényelmesen juthatsz hozzá a megrendelt italokhoz.
Az DION grande Italnagykereskedés folyamatosan bővíti kínálatát, hogy mindig megtaláld nálunk a legújabb és legkülönlegesebb ízeket. Kiváló minőségű termékeink és kifogástalan szolgáltatásaink mellett elkötelezettek vagyunk abban, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a rendelés folyamatával is.
Válassz minket, és lépj kapcsolatba velünk, hogy partnered lehessünk az italválasztékod kiépítésében és üzleted sikerében!